7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

Varenummer (SKU): 276114 Kategori:

kr. 5.995,00

Denne Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 leverer effektiv og pålidelig 3-faset opladning til din elbil eller hybridbil ved hjælp af opladningstilstand 3. Opladningsstationen har en opladningskraft på 32 A og er kompatibel med Type 2 stik. … læs mere her

Er Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 på lager?

Annonce
Køb Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

(55 kundeanmeldelser)

Beskrivelse

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 Varefakta

  • Navn: Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006
  • Mærke: Innohome
  • Pris: kr. 5995.00
  • Prisgaranti: Ja
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 599
  • Direkte link

Mange leder efter den billigste Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 for kun kr. 5995.00 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 kan man finde her i shoppen blandt alle varerne i den godt sælgende kategori Opladning af elbil. Og hey – du får jo også lige lovpligtige 14 dages returret med når du køber din vare. Langt de fleste i Norden køber deres Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 i webshoppen Elgiganten, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, deriblandt også dette produkt. Købes der ind i online webshops kan priserne findes lavere end i butikker- og det lader sig gøre, når man ikke skal betale til showroom og butikker på dyre adresser.

Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006 kun kr. 5995.00

Husk at når du køber varer i webshops, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Varer som er købt i en dansk webshop, skal have returret i 14 dage. efter dit online køb, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere og det kommer dig tilgode som forbruger. Husk også på, at du online har et kæmpe udvalg, og prissammenlignen er let at foretage, i den store skov af webshops, der er derude. Det er let i dag at sammenligne priser – du kan gøre det direkte på din mobiltelefon i bussen eller toget. Mange har allerede fundet glæde ved at købe online og slippe for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Efter at have afsluttet din handel, bliver dine varer sendt til dig, alternativt kan de sendes til dig arbejde, så du kan vælge det, det er lettes for dig. Webshops har ikke en kø som i butikker eller supermarkeder der er ingen kø online – det er bare direkte til betaling, og så er du videre, så behøver du ikke længere forudsige, hvilken kø der er hurtigst – vi gætter aldrig rigtigt alligevel.

55 reviews for Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006

Vær den første til at anmelde “Innohome Charlie opladningsstation EVC-00006”