7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

En række internet forhandlere tilbyder i øjeblikket mange forskellige leveringsmåder. En favorit er for nærværende at få bragt ordren til en pakkeshop, som gør at du kan hente dine varer når det passer ind i din hverdag. Denne er nemlig vældig smertefri, og mange gange ydermere den mest prisbevidste leveringsform.

Leveringstiden kan i nogle tilfælde være super central hvis vi har brug for pakken om et øjeblik, så herved er det sandelig passende at vi dobbelttjekker leveringstiden på den relevante vare.

Størstedelen af online selskaber stiller udsigt til 1 dags fragt på en masse varer, men vær opmærksom på at det er regnet ud fra at bestillingen placeres forud for et givent klokkeslæt, så at de højst sandsynligt kan nå at få de nye varer distribueret før personalet tager hjem.

Et hav af forskellige leveringsmidler

Det er jo i høj grad ligetil for alle og enhver at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse e-handler og derved har masser af internet firmaer været nødt til at nedsætte priserne på deres produkter – til juniorer, og endvidere også til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange frembyde fri fragt.

Derfor kan det ikke desto mindre blive gunstigt at tjekke en række forhandlere på nettet efter rabatkoder inden du færdiggør din shopping, sådan at du er sikret at skaffe sig den mest attraktive pris.

Man bør bare ikke overse, at såfremt en forretning på nettet afsætter varer for en pris der virker uhørt lav, så kan det undertiden være et bevis på en uægte e-butik. Kortkøb er imidlertid omsluttet af en anordning, der assisterer folk imod fup online forretninger.

Vi tilråder generelt bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Som et alternativ bør du udnytte et tilbud fra eksempelvis ViaBill, forudsat du tilstræber at dække omkostningerne over en periode.

Før folk shopper på en butik kunne de altid betragte e-shoppens handelsaftale, dog er det for det meste et tidskrævende arbejde.

Et andet forslag er at kigge hvorvidt internet webshoppen er støttet af e-mærket, grundet at det typisk er et kendetegn for at internet shoppen accepterer de danske retningslinjer, foruden at online shoppen jævnligt monitoreres af fagmænd som kender de gældende bestemmelser. Desuden giver det dig mulighed for støtte, hvis du skulle få problemer i processen med dit indkøb. Se mere.

Derudover anbefaler vi at man er opmærksom på de mest aktuelle bestemmelser der er gældende for købet, fx den bytteret e-butikken har. I relation til det er det desuden relevant, at man stadigvæk opbevarer sin ordremail, således man når som helst vil kunne påvise sin bestilling, uafhængig om man leder efter et produkt til en kvinde eller mand.

Undersøg hvorvidt online forhandleren er e-mærket medlem

Trustpilot byder på adskillige fremragende chancer for at tyde diverse tidligere konsumenters opfattelser og på grund af dette kan det være til hjælp, at du eftersøger e-butikkens kritik inden du køber.

Facebook tilbyder også forholdsvis nyttige metoder til at få indblik i internet selskabets kundetilfredshed. Foruden det møder vi en række e-forretninger hvor folk kan offentliggøre en kritik af købsoplevelsen, hvilket også burde drages fordel af til at bedømme hvor glade kunderne er.

Vores side er finansieret af reklamer. Vi har samarbejder med diverse e-forretninger i form af at vi fremviser virksomhedernes tilbud, og indkasserer godtgørelse for så vidt en bruger fra vores side udfører et køb.